JSMin: Unterminated String at byte 396: '
JSMin: Unterminated String at byte 403: '
JSMin: Unterminated String at byte 1789: '
moderné stoly a nábytok z masívu

MODERNÉ STOLY a NÁBYTOK z MASÍVU

Uverejnené: feb 1, 2023 | Autor: Romana Gašperíková
MODERNÉ STOLY a NÁBYTOK z MASÍVU

MODERNÉ STOLY a NÁBYTOK z MASÍVU

Nábytok z masívneho dreva sa stáva stále populárnejším, takže neprekvapuje, že aj stoly z masívneho dreva sa tešia rastúcej popularite. Moderné jedálenské stoly z masívneho dreva by mali mať predovšetkým dobrú stabilitu a vysokú odolnosť proti vonkajším vplyvom.

dubový jedálenský stôl - MIKADO

zdroj: www.reborn-w.sk

Či už v obývacej izbe, jedálni alebo kuchyni, drevený stôl spríjemní atmosféru takmer každej miestnosti v dome alebo byte a nielen to, stoly a sedenia z masívneho dreva sa tešia čoraz väčšej popularite aj v exteriéri, v kombinácii s kvalitnými exteriérovými matracmi sú moderným prvkom každej terasy, loggie či balkónu.

drevené záhradné sedenie - ROMA

zdroj: www.reborn-w.sk

Stoly z masívneho dreva sú Vám k dispozícii vo veľkom, malom, okrúhlom, tradičnom štvorcovom alebo v čisto prírodnom tvare a prevedení. Fantázii sa medze nekladú, u nás si viete objednať na mieru vyrobený stôl, či sedenie presne podľa Vašich predstáv.

konferečný stôl - ROOT

zdroj: www.reborn-w.sk

Investícia do kvalitného nábytku z masívneho dreva so sebou prináša množstvo výhod.

-        Nadčasovosť je jednou z výhod, ktorú ponúka práve masív. Z hľadiska dizajnu je drevo trvácny a nadčasový materiál, ktorý sľubuje veľmi dlhú životnosť.

-        Prirodzená vôňa dreva je v skutku unikátnou. Prináša do našich domov originálne a jedinečné teplo a čaro domova. Drevo je to pravé „orechové“, ktoré vykúzli z každého domu DOMOV.

-         Klasický nábytok má časom problém so štiepením a praskaním. Masívne drevo sa necháva vysušiť a až následne sa opracováva. Masív sa teda neštiepi.

-        Veľkým plusom je vysoká odolnosť voči tlaku i ťahu. Drevo sa ošetruje klasickým lakom na drevo alebo impregnuje včelím voskom. Zároveň masívne drevo tlmí vibrácie.

-        Samozrejme stále tu hovoríme o 100 % ekologickom produkte. Takéto drevo má nádherný a mohutný vzhľad, ktorý celý priestor zútulní. Drevo ponúka unikátnu internú štruktúru a nádhernú kresbu, masívny nábytok je tak vždy jedinečným kúskom vo vašom byte alebo dome. Kúsky nábytku z masívu perfektne zakomponujete do celého interiéru aj exteriéru. Masívny nábytok do obývačky, spálne, kancelárie, detskej izby či jedálne. Miesto si nájde naozaj všade.

Záhradné sedenie - ROMA

zdroj: www.reborn-w.sk


Nachádzame sa v turbulentných časoch, v ktorých neraz sami nestíhame udržať krok so všetkými novými technológiami a IT novinkami, ale rok 2022 nám priniesol niekoľko výziev a projektov na ktorých sme sa mohli spolupodieľať a za ktoré sme vďační. A keďže na našom e-shope nie je veľmi priestor pre galériu našich prác, rozhodli sme sa s Vami podeliť o niečo z našej výroby takouto formou.

Veríme, že si aj vďaka malej ochutnávke z našej práce zamilujete drevo, presne tak, ako sme si ho pred rokmi zamilovali my!

 Polica





Rok 2023 - sme pripravení a plní odhodlania splniť všetky výzvy a priania!

A nezabudnite!! Všetky naše najhorúcejšie NOVINKY nájdete na našom FACEBOOKU alebo INSTAGRAMETIK*TOKU.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre

Pridať komentár

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.

Naposledy zobrazené

Žiadne produkty
Porovnať 0