JSMin: Unterminated String at byte 396: '
JSMin: Unterminated String at byte 403: '
JSMin: Unterminated String at byte 1789: '
nábytok a doplnky z masívu

Nábytok a doplnky z masívu

Uverejnené: okt 17, 2016 | Autor: Reborn-w
Nábytok a doplnky z masívu

Nábytok a doplnky z masívu - pustite prírodu priamo k Vám domov

Príroda priamo v interiéri

Stáva sa čoraz väčším trendom, že v dnešnej uponáhľanej dobe príliš vynoveného sveta plného jasných a strohých materiálov a tvarov, sa ľudia snažia uniknúť späť do prírody. Za týmto cieľom sa mnoho z nás sťahuje na okraj mesta, do dedín, alebo aspoň na víkend vyrazíme s rodinou a priateľmi na chalupu. Či sme na dedine, alebo chodíme relaxovať na chatu, interiér si musíte vybaviť správnym nábytkom. Samozrejme ak nemáme ani jednu zo spomínaných možností, existuje spôsob ako aj moderné mestské bývanie môže ostať v blízkom kontakte s prírodou. Čo iné, ako drevo by sa do takýchto interiérov hodilo? Myslíme si, že práve masívne drevené materiály sú to pravé orechové pri zariaďovaní príbytkov v súlade s prírodou. Krása a jedinečnosť prírodných materiálov ľudstvo fascinuje už od nepamäti. Drevený nábytok, alebo doplnky z dreva dokážu oživiť náš byt nielen originálnou kresbou dreva, ale taktiež prinesú vôňu lesa a navodia pocit bezpečia a útulnosti priamo do našich domovov.

Zdroj: www.pinterest.com

Kvalitné spracovanie

Kvalitné drevo si zaslúži aj kvalitné spracovanie. Ak sa rozhodnete pre kúpu masívu, jednoznačne doporučujeme by ste si zvolili taký, kde je značný podiel ručnej práce. Práve trpezlivou ručnou prácou získa každý produkt svoj punc originality a jedinečného vzhľadu. Celodrevený nábytok ako aj čoraz populárnejší nábytok v kombinácii dreva a kovových prvkov, je pevný a môžeme si byť istý, že znesie aj vysoké zaťaženie. Do interiéru vnesiete neuveriteľné kúzlo prírody spolu s jedinečnou vôňou dreva. Každý jeden produkt má originálny dizajn a kvalitnú povrchovú úpravu pomocou prírodného vosku, ktorý zaručí príjemné, teplé a predovšetkým zdravé bývanie! Existuje veľké množstvo spôsobov a štýlov ako sa dá drevo využiť interiéri, záleží len na nás, či preferujeme moderný, rustikálny, prírodný, minimalistický alebo iný štýl bývania.

Zdroj: reborn-w.sk

 

Rustikálny štýl

"Stoly so šuplíkmi spolu s drevenými stoličkami, príborníky a komody so šuplíkmi, kam si naše prababky ukrývali kuchynské pomôcky, mohutné postele kde sa skvelo spalo a človek sa mohol obracať zo strany na stranu bez strachu, že konštrukcia postele príliš dlho nevydrží. Je to len malý výber toho, čo môžeme označiť za rustikálny, resp. chalupársky štýl. Nábytku v tomto štýle však máme nespočetne veľa. Nájdeme tu knižnice, TV a konferenčné stolíky, skrinky, úložný priestor na bielizeň. Z týchto kúskov jednoducho zariadite kuchyňu, spálňu, či obývačku."


  Zdroj: www.pinterest.com

Rustikálny, alebo moderný štýl?

Drevený nábytok alebo doplnok bývania je vhodným prvkom aj v prípade, že preferujete moderné ladenie bytu. Nebojte sa experimentovať, odlíšiť sa, vyhnúť sa konvenciám a pokojne siahnite po jednom alebo viacerých drevených kúskoch do Vašej domácnosti. Práve kombinácia dreveného a moderného typu nábytku, docieli ten správny akcent a navyše drevo zjemní chladný, moderný kus nábytku. Navyše celý priestor získa útulnejší a príjemnejší vzhľad.

Zdroj: www.pinterest.com

Vsadiť na prírodné drevo, či si zvoliť farebný odtieň dreva?

Ak si do miestnosti vyberiete drevený prvok, ktorý je ponechaný v jeho prírodnom odtieni, miestnosť získa naturálny nádych čím podškrtnete svoj záujem priniesť kúsok prírody a toho, čo príroda vytvorila k Vám domov. Ak Vám však takýto prírodný odtieň nevyhovuje, existuje množstvo rôznych povrchových úprav dreva, ktorými získate želaný odtieň farby vhodný k ostatným kúskom vo Vašom interiéri.

Zdroj: http://reborn-w.sk/konferencne-stoliky/42-konferencny-stolik-double.html

Viete, ako nábytok správne ošetrovať?

Kvalitne vyrobený drevený nábytok je už u výrobcu ošetrovaný kvalitnými voskovými nátermi, ktoré zabraňujú olupovaniu nábytku, praskaniu, napadnutiu dreva rôznymi škodcami a drevo tak môže voľne dýchať. Nátery sú odolné voči vode, vlhku a bežnému opotrebovaniu. Prach jednoducho zotrieme pomocou handričky so špeciálnym prípravkom na drevený povrch, rôzne škrabance sa dajú jednoducho odstrániť opätovným obrúsením a nalakovaním drevného materiálu.


 

Zdroj: www.pinterest.com

Vedeli ste, že...

"Drevo vytvára v miestnosti zdravé prostredie? Je to skvelý materiál, ktorý vo svojom okolí pohlcuje a vydáva značné množstvo vlhkosti. Drevo sa tak stáva akýmsi regulátorom správnej vlhkosti v miestnosti. Ak na ňom badáme trhliny, či zmeny je to signál toho, že vlhkosť v miestnosti je zlá, teda nie je pre nás vhodná. Drevený nábytok tak môže signalizovať, či prostredie v ktorom žijeme je pre nás zdravotne vyhovujúce."

Zdroj: http://reborn-w.sk/konferencne-stoliky/45-konferencny-stolik-annea.html


Zopár drobných rád na záver...


Neviete si rady s vŕzganím drevenej posteli? Máme riešenie a nemusíte si pritom platiť drahých remeselníkov. Je to jednoduché, rýchle a hlavne lacné riešenie. Úplne stačí, ak namažete parafínom spoje postele, účinok by sa mal dostaviť hneď a vy si opäť môžete užívať pokojný ničím nerušený spánok.

Zdroj: www.pinterest.com

Ako na silne zaťažené a využívané povrchy nábytku? Skvelým príkladom takýchto najviac využívaných povrchov sú napr. drevené stoly či už v reštauráciách ale aj u nás doma. Ideálnym riešením a prevenciou pred poškodením je, ak vonkajšiu vrstvu stola pretrieme tvrdým voskovým olejom, ten dokonale odpudí vodu a nečistoty, ľahko sa udržiava, odolá zaťažovaniu a je nanajvýš odolný.

Zdroj: https://sk.pinterest.com/pin/251568329161658536/

Čím vhodne ošetriť drevený nábytok? V dnešnej dobe máme k dispozícii mnoho čistiacich prostriedkov, avšak vybrať ten správny a navyše za rozumnú cenu nie je až také jednoduché. Na drevený povrch je vhodné si vybrať taký čistiaci prostriedok, ktorý je špeciálne určený na spomínané povrchy, tento leští a obsahuje včelí vosk.

Zdroj: http://reborn-w.sk/konferencne-stoliky/43-konferencny-stolik-root.html

Z našej ponuky vyberáme:

Komentáre (0)

Žiadne komentáre

Pridať komentár

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.

Naposledy zobrazené

Žiadne produkty
Porovnať 0